NFL Championship Forudsigelser: Hvem kommer til Super Bowl?

NFL-mesterskabet er et af de mest ventede spil i verden. Det er et spil, som alle fodboldfans ser frem til. I år er der to hold, der har nået mesterskabet: New England Patriots og Atlanta Falcons.

For at et hold kan komme til Super Bowl, skal de vinde tre kampe: Konferencemesterskabet, playoff i divisionsrunden og playoff med wildcard-runde.

Konferencemesterskabet spilles mellem to hold fra forskellige konferencer, der har klaret sig gennem deres divisionsrunder i slutspillet. Disse to hold spiller mod hinanden, og vinderen fortsætter med at spille i Super Bowl.

Divisionsrundens slutspil spilles mellem fire hold fra forskellige divisioner, der har klaret sig gennem deres wildcard-runder i slutspillet og konkurrerer om en plads i konferencemesterskaberne. Vinderne af disse spil fortsætter med at spille i deres respektive konferencemesterskaber, mens tabere går hjem med intet andet end en vis stolthed tilbage af at klare det

AFC og NFC Championship Games 2022 – Vindere, odds og forudsigelser

AFC- og NFC Championship-kampene er de sidste to kampe i NFL-sæsonen. Vinderne af disse spil går til Super Bowl.

Her finder du mere information om nfl playoffs.

AFC- og NFC Championship-kampene spilles den 12. januar 2020.

Oddsene for AFC Championship-spillet er New England Patriots +125, Los Angeles Chargers +250, Pittsburgh Steelers +500, Kansas City Chiefs +800, Baltimore Ravens +1600 og Tennessee Titans +2500.

Oddsene for NFC Championship-spillet er New Orleans Saints -135, Minnesota Vikings -190, Los Angeles Rams -400 og Philadelphia Eagles -450.

Forudsigelser: New Orleans Saints vil vinde over Minnesota Vikings i NFC Championship-kampen. I AFC Championship-spillet vil Pittsburgh Steelers slå Kansas City Chiefs.

NFL Playoffs er her! En komplet guide til at se hvert holds vej til Super Bowl LII

I denne artikel vil jeg give en komplet guide til at se hvert holds vej til Super Bowl LII.

Slutspillet er her, og der er meget på spil for alle hold. Den ordinære sæson er slut, og nu er det tid for de 12 bedste hold i NFL at gå indbyrdes for at komme til Super Bowl LII.

The Ultimate NFL Playoff Preview & Runde for Round Forudsigelser for 2022-2022 sæsonen

NFL er tilbage i fuld gang, og med slutspillet rundt om hjørnet, besluttede vi at forhåndsvise alle kampene og give dig vores forudsigelser for, hvem der vil være med i det.

– I AFC er Patriots tunge favoritter til at tage en Super Bowl-titel med hjem. De har et let matchup i første runde mod LA Chargers, og derefter møder de deres største rivaler, New York Jets. Pats burde være i stand til at håndtere dem let, men hvis de ikke gør det, er de i problemer. Uanset hvad, så skulle Tom Brady ikke have problemer med at komme igennem denne sæsons slutspil med sit hold på toppen af deres spil.

– I NFC er det et meget mere tæt løb om en Super Bowl-titel, da der er flere hold, der kan ende med at vinde det hele. Rams er favoritter til at vinde det hele, men vil have en hård kamp mod Dallas Cowboys i første runde og derefter møde enten New Orleans Saints eller Philadelphia Eagles i runde to afhængigt af, hvem der vinder deres kamp.